У мережі вирішили розповісти про теорію в квантовій фізиці, згідно з якою смерті не існує і всі істоти здатні до самопізнання безсмертні.
Про цю теорію вирішили нагадати в ТікТок на сторінці "myeerieface".
Так, повідомляється, що в квантовій фізиці існує теорія, згідно з якою смерті немає. Для цього уявіть, що на вас наставлено рушницю. Вона може вистрілити або не вистрілити, з ймовірністю 50%.

Квантова теорія, скріншот
Квантова теорія, скріншот

Згідно багатовимірною інтерпретацією Еверетта після кожного пострілу Всесвіт розщеплюється надвоє. Відповідно в одному всесвіті ви вмираєте, а в іншому ні. Але згадати експеримент, Ви зможете тільки в тому всесвіті, де вам вдалося вижити. Адже в іншому Всесвіті ви перестаєте існувати.
Тому, якщо вірити цій квантовій теорії, всі істоти здатні до самопізнання безсмертні.

Квантова теорія, скріншот
Квантова теорія, скріншот

Користувачі мережі відразу ж почали залишати свої враження щодо цієї теорії.

"Скільки разів ви опинилися на волосині від смерті? Думали фух, пронеслося, але насправді ви померли в іншому Всесвіті".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

"А ви прикиньте, якщо дежавю це спогад з реальності в якій ми померли, але в цій живемо...".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

"Люди придумують теорії, щоб відчути безпеку. Ми помремо і на цьому все. Немає ніякого сенсу".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Відео можна подивитися тут.

Нагадавши, реальні історії про мандрівників з паралельних всесвітів. Опис випадки подорожі між паралельними світами здаються неймовірними і живлять уяву