Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«2022 рік принесе багато можливостей для соціального зростання, успіху та розвитку трьом знакам зодіаку. І найголовніші щасливці – це, звичайно ж, Риби, оскільки Юпітер планета, яка відповідає за розвиток, соціальне зростання і успіх, увійшла на знак Риб і буде в цьому знаку перебувати фактично до кінця року. Крім того, це Скорпіони і, звичайно ж, Раки, тобто всі водні знаки. Але, звичайно, при цьому важливо проявляти себе яскраво, активно, сміливо та наполегливо, тому що протягом року однозначно у вас будуть можливості для того, щоб вийти на новий соціальний рівень», - повідомила Ганна Вергелес.

Астролог сказала, що для цього треба прибирати скромність, яка присутня у Раків, Риб і Скорпіонів. Цього року, вважає вона, цим знакам бути скромними ніяк не можна, а навпаки, треба себе рекламувати, брати більше відповідальності і просити підвищення. Але при цьому будь-яка людина, незважаючи на знак зодіаку, вважає вона, може стати щасливою. Однак, якщо дивитися на можливості для розширення, зростання та можливості стати багатшими, підкреслила вона, до цього списку входять Козероги та Діви. Для цих знаків, підтвердила вона, будуть упродовж року певні моменти часу, коли можна буде вхопити свій шанс, але головне не пропустити його.

«Адже якщо говорити про головних щасливчиків 2022 року, то Риби, Раки та Скорпіони будуть перебувати на хвилі успіху і для них відчинятимуться всі двері, тільки треба туди увійти. То у Дів і Козерогів не така ситуація і їм справді потрібно буде вхопити свій успіх, і не проґавити свій шанс. Хочу сказати, що середина року буде дуже успішною для вогняних знаків. З 10 травня по 28 жовтня планета удачі та великого успіху Юпітер переходить на знак Овна. Тому з цього моменту всім Овнам, Левам і Стрільцям треба бути дуже активними, адже з 10 травня ініціатива удачі перейде на якийсь час до вогняних знаків», - резюмувала Ганна Вергелес.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пономаренко розповіла про вплив ретроградного Меркурія на різні сфери життя людей.

Також Знай.ua писав про те, що Ганна У. розповіла, чи буде Україна багатою та успішною, і що чекає Україну у 2022 році.