Для всіх людей, які не бачать сенсу в тому, щоб шукати вирішення будь-якого питання шаленими криками, з'явилися забавні новини. Так, офіційна зустріч італійських сенаторів з нобелівським лауреатом з фізики Джорджо Парізі виявилася перервана анімаційним порно-роликом за участю Тіфи Локхарт з Final Fantasy VII.

Про цей інцидент стало відомо завдяки повідомленню одного з італійських телеканалів.

Захід проводився в гібридному форматі: частина сенаторів була присутня особисто, інші брали участь через Zoom. Однак після представлення Парізі до зустрічі приєднався "хтось сторонній" й включив порно-ролик.

Протягом півхвилини відверте відео транслювалося на Facebook, а також державному телебаченні. Не дуже зручно вийшло, чи не так?

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Арт по Тифі Локхарт, скріншот: YouTube
Арт по Тифі Локхарт, скріншот: YouTube

Є цікавий факт - в 2021 році Тифа Локхарт зайняла шосту сходинку в списку найпопулярніших ігрових персонажів на PornHub. Найчастіше ж користувачі сайту шукали відео за участю Лари Крофт із серії Tomb Raider.

Раніше повідомляли, зірка "полунички" назвала кращих коханців у світі: зовсім не гарячий Джонні Депп і навіть не красень Мессі.

Як повідомляв Знай.uа, "Вилита Волочкова": модель Дуа Липа після розставання хизується голою вулицями. Навіть "волохатку" видно.

Знай.uа писав, переробила саму Єву Елфі: росіянку з "кіно для дорослих" шукають всім - зробила це на святому місці.