Хлопець, якому, 24 роки, каже, що він і його 61-річна дружина планують свою першу спільну дитину. Пара, у якої різниця у віці 37 років одружилася в минулому році.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Пара вперше зустрілася, коли Корану було всього 15 років, коли вони працювали в мережі швидкого харчування.

Однак романтичні почуття розцвіли набагато пізніше.

Пара, у якої величезна різниця у віці, одружилися зовсім недавно, вони думають, що зараз ідеальний час для створення сім'ї.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коран заявив: "Ми одружилися в 2021 році, минуло пару місяців з тих пір, як ми усвідомили, що хочемо сім'ю. Шеріл - 61 рік, у неї вже 7 дітей і 17 онуків, але ми відчуваємо, що заслужили власних дітей".

Коран і Шеріл
Коран і Шеріл

Пара вже намагалася завести дітей, але у них нічого не вийшло. Замість цього вони збираються спробувати сурогатне материнство або усиновити когось.

Коран додав: "Ми вважаємо за краще сурогатне материнство, однак ми бачили багато людей, втягнутих в юридичні ускладнення далеко після народження дитини. Ми шукаємо хорошу сурогатну матір, яка готова підписати контракт і не мати нічого спільного з дитиною після його народження. Ми не хочемо, щоб люди зробили для на дитину заради їх фінансового благополуччя. Ми хочемо двухрасового дитини, щоб він думав, що ми його справжні батьки і відчував себе повноцінним".

Коран і Шеріл
Коран і Шеріл

Нагадаємо, що Ольга Сумська зі своїм чоловіком показали справжні щирі почуття.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі розповіли про зраду Сергія Бакбіна.