Користувач в TikTok підняв чимало шуму через супутникову систему Starlink від компанії Ілона Маска SpaceX.

Літаючі космічні об'єкти налякали жителів Сіднея, Австралія, які прийняли їх за появу НЛО. Він розповів свою історію, сидячи в машині, не розуміючи, що це може бути.

Starlink, скріншот: Youtube
Starlink, скріншот: Youtube

"Я рибалив на Хантліс-Пойнт, а потім подивився в небо і побачив щось схоже на вогні літака. Я не впевнений, але їх було близько 20, Вони летіли однією лінією, і це було дуже дивно. Думаєте, це НЛО?", - поцікавився хлопець.

У нього відразу ж поцікавилися, що він курить, пожартували, що це, насправді, Санта Клаус і почали пояснювати, що це таке - в коментарях. До того ж, заспокоїти приєдналися і експерти обсерваторії Сіднея. Вони заявили, що це всього лише супутники.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

супутники Ілона Маска, фото NASA
супутники Ілона Маска, фото NASA

Компанія SpaceX вивела на орбіту близько двох тисяч супутників даної системи в ході запусків Falcon 9. Ілон Маск планує полегшити доступ до мережі з найвіддаленіших куточків планети, коли на орбіту вийдуть десь 40 тисяч одиниць.

@hamid.nehme

Tell me what this could be I feel like it’s a ufo! #ufo #aliens #sydney #sky #area51

♬ original sound - Hamidnehme_

Нагадаємо, піднявся в небо і зник: водій зловив НЛО на пустельній трасі, але інопланетяни спілкуватися не захотіли

Як повідомляв "Знай.ua", "Цьому немає пояснення": чоловік стверджує, що мозком Барака Обами керував прибулець прямо на конференції в 2012 році

Знай.ua писав, шукав доступ до НЛО: чоловік стверджує, що сфотографував голого інопланетянина з опуклою головою