Мама Тіффані розповіла, на що їй довелося піти, виховуючи трьох дітей. Її бесіда з Благодійним фондом Magic Breakfast виявила проблему бідності у Великобританії.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка розповіла, що у неї не було іншого вибору, окрім як їсти корм для собак, щоб вижити, щосили намагаючись виростити трьох дітей.

Мама, відома тільки як Тіффані, говорила з благодійною організацією Magic Breakfast в рамках нового фільму, присвяченого бідності у Великобританії.

Вона сказала: "Голод — це те, чого не повинно бути в Англії. Стільки років, що я прожила без усього, Ви могли бачити кістки, що стирчать з моїх грудей, тому що у мене було троє дітей, і вони покладаються на мене. Я пам'ятаю, що все було дуже погано, до такої міри, що часом я їла корм для собак".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Корм
Корм

Дізнавшись, що отримання роботи означатиме позбавлення інших пільг, вона сказала: "На мій погляд, система зламана, вона не відображає потреби сучасної сім'ї".

Корм для собак, як і будь-який пов'язаний з їжею товар на полицях британських магазинів, насправді безпечний для людини.

The Mirror повідомляє, що інший учасник ролика на YouTube під назвою No Child Too Hungry розповідає, як рахунки за домашнє господарство «проковтують» всі її гроші.

Общинна медсестра Клер сказала: "Для людей, які заробляють рівно стільки, щоб не отримувати ніякої допомоги, відчуває великі труднощі. Всі їхні доходи йдуть на оплату рахунків і орендної плати, а потім нічого не залишається. Важко з дітьми. У мене були безсонні ночі, коли я думала про те, чи вистачить мені грошей на покупки. Страшно турбуватися про те, як ви збираєтеся годувати свою дитину".

Діти
Діти

Фільм супроводжується новим дослідженням, що показує, як 8 з 10 шкіл кажуть, що голод серед учнів «піднявся» за останні 12 місяців.

Глава благодійної організації Ліндсі Макдональд заявила: "Масштаби бідності і голоду у Великобританії знаходяться на критичному рівні. Це має руйнівний вплив на дітей, які починають щодня без їжі, щоб прокинутися".

Нагадаємо, що Віктор Скаршевський заговорив про проблеми з голодом.