У соцмережі розмістили дуже цікавий пост, в якому можна дізнатися про кращих фільм про топових вчених.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Вчені - ті самі люди, завдяки яким наш світ не стоїть на місці. Без них не було ні лікарських препаратів, ні літаків, ні польотів у космос, ні Інтернету (без якого ти не зміг би прочитати це повідомлення). Якщо коротко, саме вченим ми зобов'язані всім. І зараз перед ними стоїть особливо складне завдання - зупинити коронавірус. Ось уже четвертий рік сотні людей працюють над створенням ліки, яке зможе перемогти пандемію. Результатом їх роботи стали вакцини, без яких зараз нікуди", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Крім цього, людям порадили звернути особливу увагу на фільми, які допоможуть не тільки добре провести час в домашній обстановці, але і дізнатися багато корисного.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Кадр з фільму
Кадр з фільму

"Щоб переконатися в унікальності цих людей, зібрали 7 фільмів і серіалів про науковців. 🥼Серіал «Геній» про Альберта Ейнштейна🥼Фільм «Творіння Господнє» про хірурга, здійснив революцію в медицині🥼Фільм «Золоті руки» про нейрохірурга, які зміг провести складну операцію з роз'єднання сіамських близнюків🥼Фільм «Небезпечний метод» засновників психоаналізу Карла Густава Юнга та Зигмунда Фрейда 🥼Фільм «Темпл Грандин» про дівчину з аутизмом, яка стала однією з провідних вчених у галузі сільськогосподарської промисловості 🥼Фільм «Відкрита книга» про радянського вченого, який відкрив пеніцилін в Росії 🥼Фільм «Джузеппе Москаті: Зцілювальна любов» про італійського доктора, якого зарахували до лику святих Римсько-католицької церкви», - поділилися в мережі.

Кадр з фільму
Кадр з фільму

Численні передплатники не пройшли повз і залишили свої відгуки.

"у вас шикарний опис. його потрібно щодня транслювати всім ковідіотам, мракобісам і скептикам науки", "знову пропаганда", - написали відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі назвали одну з найкращих драм сучасності.