Волосся Алени Кравченко таке довге, що вона може накрутити їх навколо себе. Дівчина показала, як розчісує свої соковиті локони.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка, яку називають "справжньою Рапунцель", розповіла, як їй вдається розчісувати свої розкішні довгі локони — на це йде багато часу і зусиль.

Волосся Олени Кравченко в даний час мають довжину 1,95 метра і торкаються підлоги, тому вона стежить за ними якомога ретельніше.

36-річна жінка з України не стригась три десятиліття, за винятком того, що час від часу підстригав посічені кінчики.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена Кравченко
Олена Кравченко

Нещодавно вона завантажила відео в свій аккаунт в Instagram і TikTok, на якому видно, як вона розчісує волосся, що робиться зі сторонньою допомогою.

Інфлюенсер підписав відео: "Корона і сережки, моє мистецтво. Це магія волосся".

У кліпі перукар Олена Стекольщикова тримає половину, а потім розчісує кінчики.

Алена каже, що її волосся повністю натуральні, і вона може обернути їх навколо свого тіла замість того, щоб носити одяг.

Олена Кравченко
Олена Кравченко

Щоб зберегти його блиск і силу, вона намагається не мити їх занадто часто, замість цього вважаючи за краще освіжати їх раз в три тижні.

Популярність Алони в останні місяці зростала завдяки її унікальному стилю і зачісці.

У лютому цього року у неї було 51 600 передплатників в Instagram, а зараз їх 87 700.

Олена Кравченко
Олена Кравченко

Її контент збирає тисячі лайків і переглядів, а її відео про розчісування волосся на момент написання статті набрало 42 758 переглядів.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали конкурентку Кім Кардашьян з Росії.