Похоронна процесія в стилі "Зоряних воєн" Пола Уодлі побачила вулиці, заповнені штурмовиками, Дартом Вейдером, R2-D2 і C-3PO, щоб віддати належне фанату наукової фантастики.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Похоронна процесія з далекої-далекої галактики побачила, як Дарт Вейдер повів армію штурмовиків через Дербішир, щоб засвідчити свою повагу фанатику "Зоряних воєн" Полу Уодлі.

55-річний чоловік, якого ласкаво називають "Педж", програв битву з хворобою рухових нейронів у п'ятницю, 10 грудня, але, незважаючи на хворобу, у нього був час спланувати кожну деталь своїх науково-фантастичних проводів.

Армія Дарт Вейдера
Армія Дарт Вейдера

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Уодлі перетворив свою одержимість "Зоряними війнами" на можливість збору коштів після того, як з любов'ю побудував єдину точну копію популярного у фільмі дроїда C-3PO і взяв цей ретельно продуманий костюм на незліченну кількість заходів.

Батько чотирьох дітей був членом костюмованої групи зі збору коштів "99-й гарнізон", і члени групи взяли участь у приголомшливому ході.

Штурмовики та інші персонажі франшизи, в тому числі моделі R2-D2, вишикувалися вздовж шляху похоронної процесії до церкви Святого Освальда, яка була заповнена друзями, родиною та шанувальниками «Зоряних воєн» Уодлі.

Дарт Вейдер
Дарт Вейдер

Його вдова, Соня Уодлі, мати двох його дітей, уважно стежила за планами похорону і каже, що вдячна всім, хто надав підтримку в той день.

Вона сказала: "Я не можу віддячити таким людям, як Продовольчий банк і школу Святого Освальда, за всю допомогу, яку вони надали нам як сім'ї під час хвороби статі".

Персонажі франшизи, перший фільм якої вийшов чотири десятиліття тому, вишикувалися вздовж вулиць, щоб віддати данину поваги Уодлі.

З моменту виходу першого повнометражного фільму серія продовжила своє існування у вигляді відзначених нагородами фільмів, телевізійних шоу, графічних романів і відеоігор, останнім з яких став випуск "Книги Боби Фетта".

Армія Дарт Вейдера
Армія Дарт Вейдера

Ця франшиза є другою за величиною касовою франшизою всіх часів після кінематографічної всесвіту Marvel.

Нагадаємо, що Кріса Нота з "Секс у Великому Місті" чекають більше неприємності.