Економія - корисна річ, проте американка перетворила це в культ.

Жінка вирішила заощадити на купальнику і створила його своїми руками. Про це повідомляє телеграм-портал tele_kot.

Для цього вона використовувала салат. Вона вважає, що може отримати гарну засмагу і при цьому витрачає вона трохи коштів.

" Мені подобається гарний загар, купалньики будують дорого. Мої зроблені з салату, він прохолодний, блискучий і дешевий... Головне після засмаги я готую з листя салат. Виходить безкоштовний обід", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Салат з язиком, фото з Instagram Вови Ярославського
Салат з язиком, фото з Instagram Вови Ярославського

Фолловери почали іронічно коментувати дане відео. Велика частина з них не зрозуміла бажання такої екстремальної економії

"Так собі салатниця😅"; "Ну виглядає дуже навіть нічого"; " вона його в качці готує?"; "Мммм смачно напевно коли він побував на місці яким ти ходиш в туалет", - повідомляють вони.

@tele_kot

#экстримальнаяэкономия #трешшоу #телешоу #скупые #жадные #телепередача #телевидение #видео #жуткаяэкономия

♬ оригинальный звук - tele_kot

Відзначимо, що вона не єдина жінка, яка дивує такою економією.Зокрема, молода сім'я Коффманів, яка намагається на всьому економити. Так Анжела повідомляє, що не хоче витрачати гроші на туалетний папір, адже замість неї можна використовувати звичайні ганчірки. При цьому вони використовують більше п'яти років.

Раніше повідомляли, олів'є за 45 хвилин і закуски на швидку руку: новорічне меню від зірки "МастерШеф" Євгена Клопотенка.

Як повідомляв Знай.иа, яйця встановили рекорд, а капуста "сидить на місці": як за п'ять років змінився чек на найбільш популярні товари в Україні.

Знай.иа писав, рецепт вершкових і хрустких подушечок з картоплі: ідеальна закуска до фільму.