Співробітники пабу в Брістолі були приголомшені після того, як дізналися, що тюлень, виявлений у них у дворі, пройшов колосальні 300 миль вниз від Шотландії.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Вражені співробітники Old Lock & Weir в Брістолі виявили тварину з недостатньою вагою у внутрішньому дворі.

І коли вони перевірили його мітку, вони були ще більш здивовані, виявивши, що тюлень відправився на південь з Шотландії до англійського пабу.

Готель знаходиться в 300 милях від шотландського кордону, де в останній раз вони спостерігалися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Господар будинку Деніел Роулінс сказав: "Він блукав по дорозі, прямуючи до пабу. Він дістався до стіни і був буквально біля вхідних дверей. Він пройшов довгий шлях за пінтою!"

Раніше тюлень з'являвся на стапелі поруч з пабом приблизно в 11:30 ранку, і персоналу вдалося доглядати за ним, поки вони чекали поки, врешті-решт, він не виплив.

Дитинча тюленя
Дитинча тюленя

Деніел сказав: "Ми дійсно не знали, що робити, і думали, що дозволимо природі йти своєю чергою, оскільки йому здавалося, що він хоче повернутися в воду, і він поплив".

Але через півгодини тюлень знову з'явився, на цей раз, повністю вийшовши з води і попрямувавши до суші.

Персоналу вдалося утримати його в безпечному місці, поставивши навколо нього порожні ящики для хліба, але Деніел сказав, що він "вміє тікати".

Він додав: "Ми по черзі піклувалися про нього до прибуття рятувальної команди. Я відчував, що він добре ладнав з людьми, він не нервував або щось в цьому роді".

Агентство RSPCA підтвердило, що тепер доглядає за тюленем, який отримав прізвисько «Начо», у відділенні інтенсивної терапії лікарні дикої природи Вест-Хетч.

Нагадаємо, що вчені показали напівз'їдену акулу-зомбі.