Ірина Геращенко зламала ногу. Про це заявила сама голова європейської солідарності на своїй Фейсбук-сторінці.

Український політичний діяч повідомила, що причиною її травми є ожеледиця. Також вона додала, що буде вісім тижнів ходити на милицях, а 11 років тому вона зламала цю ногу, катаючись на лижах.

Ірина Геращенко, фото: кадр з відео
Ірина Геращенко, фото: кадр з відео

"Всесвіт вирішив, що я маю трохи пригальмувати. Зламала ногу. 11 років тому цю бідну ногу я зламала на лижах, а тут просто ожеледиця… Тепер вісім тижнів - милиці", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Зазначимо багато киян страждають від ожеледиці, яка прийшла з різким зниженням температури в кінці грудня. Наприклад, перед Новим роком, рано вранці 31 Грудня, на Бориспільській трасі слизька і необроблена дорога спровокувала кілька ДТП, учасниками яких стали десятки машин.

також від ожеледиці страждають звичайні пішоходи, які отримують травми від падіння.

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було". По приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі.

Як повідомляв Знай.иа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.

Також портал Знай.иа писав, що українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "спасибі, р*ганул". Отримавши своє замовлення клієнт зробив перший укус і зрозумів, що котлета всередині сира.