Модель витратила 1,3 мільйона гривень на збільшення грудей і мало не загинула: "Набрала вагу, не могла дихати і постійно спала"

Модель, яка також працює, як зірка фільмів для дорослих, вперше перенесла операцію в 2014 році, щоб змінити її 34B розмір грудей на 34F, але незабаром відчула тиск, щоб "виглядати певним чином".

Кармен пояснила: "Я відчувала сильний тиск, щоб я виглядала певним чином під час виконання сцен в індустрії для дорослих. Я відчувала, що якщо я хочу, щоб мене замовляли на сцени і щоб домогтися успіху, мені потрібно було мати великі груди".

Кармен Карма
Кармен Карма

Нові тарифи на газ, підвищення пенсій, правила для ФОПів та щеплення: що змінилося для українців з 1 січня 2022 року

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Починаючи з 1 січня в Україні зросли пенсії чорнобильцям та стипендії. Також стали обов'язковими касові апарати, а ось для власників землі та нерухомості в новому році введуть нові податки. На жаль, споживачів у 2022 році чекає чергове підвищення тарифів на воду і газ.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

TAYANNA розповіла, як її заарештували в Італії, Сергій Притула повівся, як дитина: "ми потрапили на..."

"Якось на гастролях в Італії, у Флоренції, ми з моїм менеджером пішли гуляти. І ми потрапили на величезну стіну в центрі міста, де було багато написів, Імен, слів і висловлювань. Ми вирішили залишити щось і від себе - написати свої імена. І нас заарештувала поліція",- сказала TAYANNA.

TAYANNA, фото з власних джерел
TAYANNA, фото з власних джерел

У Новий Рік бойовики підступно обстрілювали позиції українських захисників на Донбасі: загинув боєць ЗСУ

Прямо з Донбасу, де українські захисники продовжують охороняти мир і спокій для цієї країни, прийшли дуже сумні новини. Так, у п'ятницю, 31 грудня, в результаті ворожих обстрілів загинув український військовослужбовець ЗСУ.

Військові, фото: ООС
Військові, фото: ООС

Українцям замість рівної ковзанки "підсунули" лід, як старому радянському дворику-ніякого свята: "можна вбитися..."

Кияни та гості української столиці сильно обурені станом майданчика для катання на ковзанах, який розмістили на Контрактовій площі. Люди кажуть, що лід на ньому нерівний і абсолютно не пристосований для катання. Даний каток може бути небезпечний, адже на такій поверхні можна спіткнутися, впасти і травмуватися.

Ковзанка на Контрактовій, фото: Facebook
Ковзанка на Контрактовій, фото: Facebook