Сукні завжди були найкращим вибором і способом, щоб підкреслити свої достоїнства, приховати різні недоліки і заявити навколишнього світу про свою індивідуальність.

А якщо це вбрання 19-20 століть — іноді важко відвести погляд, як від молодої красуні, відео з якої і з'явилося в TikTok. На ньому зображена дівчинка невідомого віку, яка приміряла сукні 35-річного віку.

Мода, скріншот: Youtube
Мода, скріншот: Youtube

"Як дівчинка впоралася з показом!? Сукням 35 років! У кого такі були?", - пише автор відео.

У 22-секундному відео дівчинка виходить до камери в жовтій сукні з пташками, в червоному вбранні з крапочками і полуничкою, в синій сукні з пташками і в зеленому вбранні. Вона стала справжньою моделлю на кілька секунд, бо те, як вона себе показала — це шедевр.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube мода-2022

"У мене останнє було, прям один в один", "Дрібна, як бандит", "У мене ще є", "Немов в дитинстві побувала", "Ой, а як ця зірка їх підносить", "Полуничка точно була!", "Така ностальгія до сліз", "Були такі сукні у дочки. Виробництво Китай. Тканина високоякісна бавовна, на ті часи коштували дорого", - пишуть користувачі в коментарях.

@kettispagetty

⁉️Как девочка справилась с показом ⁉️

♬ Believe me - Юлия Савичева

Нагадаємо, Оля Полякова із зухвалої королеви ночі перетворилася на ляльку Барбі: такі платтячка навіть дочка Маша в дитинстві не носила

Як повідомляв "Знай.ua", в чому і з якою зачіскою зустрічати Новий Рік 2022: Андре Тан з колегами дав настанови

Знай.ua писав, шовк, оксамит і шерсть: як доглядати за різними типами тканини, поради від Андре Тана