Астролог Борис Булатов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поговорив на тему гороскопу на останні грудневі дні від 28 до 31 числа, поки Місяць знаходиться в знаку Скорпіона.

Почав він з Овнів, яким побажав бути готовими до того, що у них збільшиться нюх і аналітичні здібності до справ, в яких є якісь проблеми. Це потрібно знати, що виправити і відсікти все непотрібне перед Новим Роком.

Гороскоп, фото gettyimages
Гороскоп, фото gettyimages

У Тельців в цей період тонке почуття, емоції і енергетика пов'язані з партнерами - діловими, особистими. У практичних справах і в любовних відносинах потрібно спиратися на власну інтуїцію і вміння вникати в обставини, відчувати настрій. Краще побільше посміхатися і зачарувати оточуючих своєю особистістю.

А ось Близнюкам потрібно все це концентрувати в справах роботи, здоров'я і виконання обов'язків. Їм потрібно дотримуватися всіх правил, розпорядку і не розслаблятися, щоб не прийти до посилення ситуації. Продовжувати дотримуватися дієт, спокою і режиму.

Раки в цей період не повинні шкодувати про свої емоції та інше, що має відношення до любові, дітям, спорту або творчості.

"Ваші починання, прояви в цих сферах варто підтримувати всебічно, тому що вони повинні приводити до відмінного результату. Якщо з'явиться можливість пофліртувати, пограти з почуттями оточуючих, не втрачайте її. У нашому житті не так багато радості...", - заявляє Борис Булатов.

Левам потрібно заглибитися у внутрішній світ і в ті проекції, які з ним пов'язані. Вони можуть бути пов'язані з родичами або неживої природи, що пов'язано з нерухомістю, побутом і землею. У ці дні потрібно побільше спілкуватися з рідними і всіляко їм допомагати.

Гороскоп, скріншот: Facebook
Гороскоп, скріншот: Facebook

Гороскоп, скріншот: Facebook
Гороскоп, скріншот: Facebook

Нагадаємо, Матвієнко, Потап, Притула і Ребрик: зірки, які плюнули на забобони і голосно відсвяткували свої 40 років

Як повідомляв "Знай.ua", на розпеченому до 345° Меркурії знайшли лід - "Ніч довжиною в півроку"

Знай.ua писав, правильний старт з чорним Тигром: що зірки приготували для всіх знаків Зодіаку на 2022 рік