Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано понад 600 тисяч осіб.

Євген Клопотенко продовжує розміщувати рецепти святкових страв, які актуальні для його шанувальників як ніколи, адже зовсім скоро настане найочікуваніша ніч у році. Цього разу кулінарний гуру розповів, як приготувати смачний салат з індичкою і овочами.

Інгредієнти для домашнього і натурального майонезу:

  • 2 жовтки
  • 10г солодкої гірчиці
  • 1ст.л. лимонного соку
  • щіпка солі
  • соняшникова олія 125-150 мл.
  • 2/3 ч. л куркуми.

Після приготування майонезу, який Клопотенко промемонстрував на відео, потрібно запекти м'ясо індички, болгарський перець, моркву і печериці. Остудити. Після все нарізати і додати натертий імбир, майонез, петрушку і посипати зверху підсушеним хлібом.

"Ну от, у вас вийшов прекрасний салат з індичкою та овочами. Позбавляєте його ідеології, прокачуєте смак і отримуєте щось, що має право продовжуватися у часі. Цьом", - написав Євген Клопотенко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, як обрати стиглий і смачний ананас до Нового року: 4 дієвих методи для визначення ідеального "хвостатика"

Як повідомляв Знай.uа, рецепт вершкового пива з "Гаррі Поттера": для тих, хто хоче відчути себе чарівником

Також портал Знай.uа писав, "Вилили в криву посудину три літрові пляшки": топ помилок при варінні глінтвейну, як не зіпсувати зимовий напій