35-річна українка була затримана в польському місті під назвою Свебодзін в підозрі про велику крадіжку зі складу Amazon в Європі.

Польські представники правоохоронних органів підозрюють, що вона обкрадала склад, тоді як її 33-річний співмешканець успішно зберігав все вкрадене. У підсумку Українка скоїла кілька крадіжок зі складу, на якому працювала, і винесла від туди товару на катастрофічні 100 тисяч злотих. За нинішнім курсом це десь 670 тисяч гривень.

фото Getty Images
Amazon Go Store // фото Getty Images

Вона мело виносила біжутерію і електроніку під одягом. Однак згодом злодійку все ж вирахували, з чим добре впоралися завдяки камерам відеоспостереження на робочому місці. Її затримали на гарячому, коли вона намагалася винести товар під одягом. Але тепер їй та її 33-річному співмешканцю, громадянину України, повідомили про підозру. Їм загрожує до п'яти років позбавлення волі і тепер заборонений в'їзд на територію Польщі. У них вилучили паспорти.

Amazon, фото livejournal
Amazon, фото livejournal

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Але ж зовсім недавно ми писали про ситуацію, що склалася на сході Словаччини, недалеко від кордону з Угорщиною. Там два українці поверталися в бік України, але потрапили в смертельну ДТП, врізавшись в бетонний міст.

Нагадаємо, заробітчани застрягли на польському кордоні і не можуть дістатися додому на свята: 14 годин на холоді, без нормальної їжі і води

Як повідомляв "Знай.ua", українські заробітчани поспішали на Різдво до рідних, але загинули в ДТП: не доїхали додому кілька кілометрів

Знай.ua писав, поки сотні тисяч українців кидаючи все мігрують, нігерієць намагається прорвати кордон: 300 доларів хабара і обіцянки вчити "солов'їний"