Мода повертається циклічно, і деякі тенденції останніх років вже почали слабшати. Видання Insider розпитало професійних стилістів, які модні зараз речі вже не будуть актуальними в 2022 році.

Від простих чорних легінсів до туфель на шпильці - ось одяг і аксесуари, про які вам варто забути в наступному році.

На зміну легінсам прийдуть комбінезони

Персональний модний стиліст Лана Бланк впевнена, що в 2022 році прості легінси будуть витіснені більш цікавими еластичними предметами одягу.

"Звичайні легінси знаходяться в занепаді. Якщо ви збираєтеся на пізній сніданок, а не на йогу, я рекомендую замість цього вибрати комбінезон», - рекомендує вона.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Замість того, щоб викидати легінси, краще відкладіть їх в гардероб для тренувань або в ящик для домашнього одягу.

Туфлі на шпильках

Люди не зовсім готові повернутися до носіння туфель на шпильках. Оскільки багато хто все ще проводить більше часу вдома, не дивно, що високі підбори не будуть в тренді в 2022 році.

«Після більш ніж року носіння домашнього одягу туфлі на шпильці все ще не готові до повернення в 2022 році», - сказала Бланк. Вона порекомендувала чоботи Челсі, черевики на платформі і блоковий каблук як стильну і зручну альтернативу захмарним шпильок.

Популярність мішкуватих нарядів падає

Модний стиліст і модель Тара Дюпюї вважає, що мішкуваті наряди і одяг великого розміру з 2021 року поступляться місцем більш суворим силуетам в 2022 році.

«У міру того, як багато хто з нас знову починають проводити більше часу поза домом, тренд на зручні мішкуваті наряди зміниться більш структурованими і приталеними стилями", - сказала вона.

Якщо ви не зовсім готові відмовитися від свого зручного одягу, поєднання більш вільних речей з приталеними (наприклад, широких штанів і облягаючого светри) може бути збалансованим і шикарним.

Завужені джинси

Завужені джинси вже вийшли з моди. Але, з іншого боку, тепер існує широкий вибір модних джинсових моделей вільного крою. Якщо ви хочете перейти на інший крій, приміряйте спочатку штани з прямими штанинами, перш ніж зануритися в тренд з кльошем.

Мікро-сумочки

Пора поміняти мікро-сумочку на справжній гаманець. Мікро-сумки-крихітні гаманці, в які може поміститися тільки мобільний телефон або зв'язка ключів - були модними в 2021 році, але ця тенденція згасає.

"Люди нарешті втомилися від цих непрактичних сумок, і я рада, що ця тенденція вмирає», купіть справжню сумочку, в якій помістяться ваші особисті речі", - радить Бланк.

Топи з відкритими плечима

Топи з вирізами на плечах здають позиції перед більш свіжими моделями. Хоча вони як і раніше є улюбленцями багатьох жінок, ця тенденція існує вже деякий час і просто починає трохи втомлюватися. Замість того, щоб демонструвати ваші плечі, стиліст рекомендував вибирати топи з іншими кумедними деталями на рукавах, такими як рукава з буфами або ефектні манжети.

Замініть незручні светри з відкритими плечима більш легкими багатошаровими предметами одягу, доповнивши їх шаллю або шарфом великого розміру.

Прощайте,» татові " кросівки

Подумайте про заміну масивних кросівок на більш вузькі. Кросівки на масивній платформі були шалено популярні на подіумах і в Instagram, але тренд "татових кросівок" нарешті йде.

«Я ніколи не була в захваті від цієї взуттєвої тенденції, тому я рада, що в 2022 році масивні кросівки замінюються шикарними мюлями або більш гладкими шкіряними кросівками», - зазначає стиліст.

Велосипедки

Велосипедні шорти повинні назавжди залишитися у вашому гардеробі для тренувань.

Еластичні велошорти офіційно вважатимуться спортивним одягом знову.

Тепер, коли ми знову одягаємося для роботи, вечері та заходів, тенденція використання спортивних велошорт як повсякденного одягу безумовно йде на спад. Краще знайти більш зручну і ошатну альтернативу, наприклад шорти або штани з бавовняної тканини.

Принт тай-дай

Одяг з принтом тай-дай можна замінити на більш дорослі забарвлення. Одна з найпопулярніших модних тенденцій 2021 року – забарвлення тай-дай. Але це захоплення може зникнути на користь більш вишуканих барвистих рішень.

Але немає необхідності прибирати яскраві кольори зі свого гардеробу. Вибирайте предмети з кольоровими блоками або з яскравим малюнком, щоб розважитися.

Ретро-капелюхи-відра знову йдуть

На початку 2020-х років повернулися капелюхи-відра - основний продукт моди 1990-х років. Але цей тренд знову зникає в історії моди.

"Насправді капелюхи-відра можуть виглядати занадто недбало або навіть трохи нерозумно. У 2022 році вам краще надіти класичну бейсболку, якщо ви хочете доповнити образ аксесуарами», - підказують стилісти.

"Шахова" клітина більше не в моді

Сміливі принти в шахову клітку можуть бути привабливими, але цю запаморочливу тенденцію вирішено залишити в 2021 році.

Принти в шахову клітку візуально дратують, і їх неймовірно складно носити в реальних ситуаціях, таких як робота або побачення. Тепер, коли люди проводять менше часу в будинку, ця тенденція зникає.

Нагадаємо, що стиліст назвала тренди вуличної моди для холодного сезону: панамки, косинки і черевики-Трактори

Раніше повідомлялося, що Андре Тан представив топ-5 кращих образів осені та зими 2021 року

Також Знай.uа писав, що зтіліст Андре Тан назвав головні " ні "у вашому гардеробі:" у цьому навіть не ховають".