Десь рік тому дівчина розповіла, як з нуля відкрила кондитерське виробництво і запустила інтернет-магазин.

З того часу минув якийсь час, щоб вона усвідомила, що хоче бути "соскою". Все почалося зі звільнення з позиції редактора бізнес-видання. Вона почала робити шоколадки-розробка рецептур, друк упаковок, реєстрація ІП (індивідуальний підприємець), організація кондитерського виробництва, пошук співробітників, клієнтів та інше.

У грудні 2021 року вона зізналася, що продала бізнес, повернулася до текстів і запустила особистий подкаст. А ще стала "соскою", паралельно сеансам психотерапевта, сварок з чоловіком, втрати друзів і замкнутості в собі. Бо будучи начальником на виробництві, вона намагалася контролювати роботу співробітників, але через вік вона не хотіла образити їх і чітко питати про виконання завдань. Через роботу вона відмовилася від занять у спортивному залі, участі у фотосесіях і написання текстів - забила на себе. І весь прибуток, яка виходила - йшла туди ж, в бізнес. З часом все набридло через чергові проблеми. Але летомо на повернулася в спорт, до занять над своїм фізичним станом і вперше зважилася на фотосесію.

Діана Листопад, фото: vc.ru
Діана Листопад, фото: vc.ru

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Вона подобалася собі і від цього отримувала більше задоволення, ніж від підприємницької діяльності. Тому згодом вона знайшла багато плюсів і мінусів бути "соскою". Ти завжди знаходишся в центрі уваги, дурниці завжди компенсуються зовнішністю, можеш заробляти на сайтах для дорослих та інше. Але серед мінусів-великі витрати на спортивний спосіб життя, масажі і косметолога.

Діана Листопад, фото: vc.ru
Діана Листопад, фото: vc.ru

Нагадаємо, дівчина змушує коханого спілкуватися по відеозв'язку 12 годин через ревнощі: "Відчуває себе бранцем"

Як повідомляв "Знай.ua", учасник "Танці з зірками" Сергій Танчинець мучився з індусами три роки: був зовсім дитиною і вчився в школі

Знай.ua писав, "Лапки в тапки": кіт Степан з Харкова після успіху з Брітні Спірс змінив імідж