Зі Сполучених Штатів Америки прийшли дуже цікаві новини. Так, 68-річна американка помилково отримала на свою адресу шість консолей Nintendo Switch. Вона хотіла їх повернути, але не вийшло. Тепер у мережі кажуть, що це не що інше, як справжнісіньке Різдвяне диво.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленням місцевих видань.

68-річна Дебора Льюїс з міста Ахватукі в Арізоні отримала свою звичайну кур'єрську доставку-коробки з ліками і речами, які вона замовила.

Історія Дебори Льюїс, скріншот: YouTube
Історія Дебори Льюїс, скріншот: YouTube

Однак в одній із закритих картонних коробок її чекав сюрприз-шість консолей Nintendo Switch. Дебора тільки не могла їх замовити, оскільки спочатку навіть не зрозуміла, що це взагалі таке.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Американка погуглила і прийшла до висновку, що консолі — надпопулярний і дорогий товар.

"Я подумала, що було б непогано подарувати їх Моїм онукам, але це було б неправильно. Ось чому ми намагаємося їх повернути.", - розповіла Дебора.

Жінка і її опікун спробували з'ясувати, куди їм слід повернути консолі, і звернулися в сервіс доставки і американський магазин Target, де їх купили.

З'ясовувалося, що консолі везли в один з магазинів цієї мережі, який знаходиться на тій же вулиці, що і будинок Дебори Льюїс. Однак магазин відмовився забирати консолі у жінки, як вона не намагалася.

Через кілька днів в гості до американці прийшли співробітники Target. Вона зраділа, що вони нарешті заберуть консолі. Але не тут-то було! Всі шість консолей і кошик з подарунками від магазину представники мережі офіційно передали Деборі, щоб вона змогла подарувати їх свої онукам (їх у неї вісім) або тому, кому вважатиме за потрібне.

Представники Target розповіли, що роблять це від щирого серця і таким чином хочуть сказати жінці спасибі за її чесність і те, що вона хотіла зробити правильний вчинок. Від подиву і радості літня Дебора заплакала.

"Ви що, серйозно? Ви не уявляєте, через що я пройшла! В це неможливо повірити. Всі ці дні мені писали люди і просили надіслати їм хоч одну консоль.", - заявила Дебора Льюїс.

Раніше повідомляли, ув'язнених "перевиховують" ігровими приставками: "у СІЗО полізуть заради плойки".

Як повідомляв Знай.uа, "Нова пошта" втратила посилку з PlayStation 5.

Знай.uа писав, як вибрати телевізор для ігрової консолі або ПК.