Економія-корисна річ, однак американська сім'я перетворила це в культ.

Відповідне відео було опубліковано на Тікток-порталі tele_kot. На ньому показана молода сім'я Коффманів, яка намагається на всьому економити. Так Анжела повідомляє, що не хоче витрачати гроші на туалетний папір, адже замість неї можна використовувати звичайні ганчірки. При цьому вони використовують більше п'яти років.

" я нарізаю серветки, вони нам служать замість паперу. Під кошиком невелике відерце, куди складаються використані туалетні ганчірки. Потім я їх Перу: висипаю в машину, доторкатися руками не потрібно. Ми належимо до середнього класу і заробляємо достатньо грошей. Навіщо влазити в борги заради туалетного паперу?",- повідомила вона.

@tele_kot

#жуткаяэкономия #видео #телевидение #телепередача #жадные #скупые #телешоу #трешшоу #экстримальнаяэкономия

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще
♬ оригинальный звук - tele_kot

Відзначимо, що передплатники не оцінили ощадливість жінки. Більшість з них розкритикували такий підхід.

"цікаво чому вона пере в пральній машинці, хіба руками випрати не економніше?"; "Зекономлені гроші Малій витратить на психолога"; "навіщо вона губи помадою нафарбувала, дешевше буряком", - повідомляють вони.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв " Знай.ІА", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ на 28 листопада.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів.