У соціальній мережі розмістили дуже цікавий пост, який присвячений останньому фільму про "Людину-павука". Стало відомо, що 15 грудня була прем'єра фільму на території Російської Федерації і люди вирішили розповісти про свої враження.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"15 грудня в прокат вийшов "Людина-павук: Немає шляху додому" — один з найбільш очікуваних фільмів цього року. Останні дні в мережі раз у раз з'являються захоплені рецензії-ті, хто вже встиг подивитися картину, діляться своїми враженнями і, звичайно ж, спойлерами. А ті, хто тільки планує похід в кіно, видаляються з соціальних мереж, щоб випадково не впізнати зайвого", - підписаний пост в соціальній мережі.

Багатотисячна аудиторія, яка вже встигла подивитися цей довгоочікуваний фільм, вирішила не мовчати і написати про свої враження після перегляду.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Людина-павук
Людина-павук

"У нас зал аплодував разів 5, точно. Фанати зрозуміють", "Зал аплодував. За відчуттями як "Месники. Фінал". Треба йти вдруге, так багато всього, що на емоціях в перший раз не всі пасхалки/відсилання помітили", "ми аплодували разів 8. ПЛАКАЛИ ЗАЛОМ, КРИЧАЛИ. ПРОСТО неймовірний досвід", "Павук в кінці воскресить тітку Мей, своїм зіллям який готував для нього октавіус, вони подружаться і поїдуть жити на острів де Танос жив один, вони зустрінуть там воландеморда і будуть битися проти нього!!!", "Відмінний фільм, багато старих облич! Аж сльозу пустила моментами", "Tolko seqodnya sxodili s sinom. Zal aplodirival raz 5-7. Vse v vostorge. Sama sidela plakala daje mestami. Ocen klassno", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали розкішні образи Тома Холланда і Зендеї.