У Дніпрі, в одному зі спортзалів, відвідувачі помітили камеру відеоспостереження в роздягальні. Про це вони повідомили в «pikabu».

"Не соромтеся, роздягайтеся! Відео-спостереження в чоловічій роздягальні спортзалу #ReGYM в ТЦ " Аполло»", - пише автор повідомлення.

На фото можна розглянути роздягальню спортзалу, а під стелею – відеокамеру. Відвідувачеві залу такий постійний контроль здався дивним, а ось коментаторам – анітрохи.

«У роздягальні клубу, куди я ходила, повісили камеру після кількох крадіжок. Проти ніхто не був, у хлопця в чоловічій роздягальні відвели зимове взуття, змушений був бігти по морозу додому в зальних кедах», «Який же це секрет, якщо камера висить навіть не за гратами. От якби її заховати спробували-тоді так, був би секрет...", - впевнені люди.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Деякі навіть запропонували розширити перелік приміщень зі спостереженням.

"Я не проти навіть, якщо у нас в чоловічий туалет камеру поставлять. Головне, щоб доступ до відео був обмежений конкретним колом осіб.зате відразу знайдуться ті виродки, які сруть і ссут повз і за собою не прибирають. Плюс боротьба з курцями, заебали зі своїм перегаром. Мало того, що в туалеті і так смердить, ще й тютюновий туман стоїть. А якщо хтось там на мене взд * * чнуть вирішив, ну це його особиста справа, мені до лампочки", - вважають вони.

Хтось навіть вирішив, що автор-параноїк, який у всьому бачить змову проти нього.

"Камера пише на окремий реєстратор, пароль від рега розбитий на 3 частини - у охоронця, адміністратора, директора. На стійці висить величезне попередження про те , що ведеться відеозапис, доступ до архіву тільки в разі виникнення проблемних випадків. Журнал доступу до реєстратора із зазначенням дати, випадків і підписів - і немає проблем від божевільних параноїків "а що ви за мною спостерігаєте?"", - пояснюють люди.

Раніше повідомляли, в Польщі після затримання копами загинув молодий українець стало важко дихати, втратив свідомість.

Як повідомляв Знай.ua, український заробітчанин відкусив вухо земляку в Польщі.

Знай.ua писав, нові ціни змусять українців відмовитися від цукру: магазини завищують вартість в 1,5 рази.