23-річна Андреа Іванова з Болгарії стверджує, що у неї найбільші губи в світі, і тепер вона хоче продовжити лікування грудей і губ, незважаючи на несхвалення її сім'ї.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Любителька наповнювачів для губ, яка стверджує, що у неї «найбільші губи в світі», заявила, що планує ще кілька операцій.

Андреа Іванова ризикує викликати гнів своєї сім'ї, якій не подобається її величезна надутість.

23-річна дівчина з Болгарії вперше отримала наповнювачі з гіалуроновою кислотою в 2018 році, а тепер отримує добавку щомісяця.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Андреа Іванова
Андреа Іванова

Вона сказала Daily Star: "Мені дуже подобаються більш об'ємні і великі губи, і я дійсно хотіла побачити, як вони будуть виглядати на моєму обличчі. На даний момент у мене в губах 25 ін'єкцій гіалуронової кислоти, я не підрахувала, скільки грошей я витратила в цілому, ін'єкція гіалуронової кислоти тут, в Болгарії, коштує 400 левів (близько 200 фунтів за 1 ін'єкцію)".

На 25 ін'єкцій це означає близько 5000 фунтів стерлінгів.

Андреа теж не зупинилася на губах.

Андреа Іванова
Андреа Іванова

Вона пояснила: "Я завжди хотіла відрізнятися, виділятися з натовпу і бути більш ексцентричною. У мене крім величезних губ ще силіконовий бюст, на грудях 600 кубометрів силікону, всього 1200 кубометрів. Ще я ношу багато макіяжу, мені подобається насичений темний і гламурний макіяж, штучне волосся і великі вії. Мені подобається ексцентричний і екстравагантний вигляд".

Але сім'я любителя хірургії не підтримує її зовнішність.

Андреа зазначила: "Моя сім'я не любить і не підтримує мою зовнішність, тому що вважає її занадто провокаційною, але я так не думаю. У моїх друзів немає проблем з моєю екстравагантною зовнішністю, у них немає проблем з тим, як я виглядаю".

Андреа Іванова
Андреа Іванова

Андреа, яка вивчає німецьку філософію в Софійському університеті, стверджує, що також отримує багато ненависних коментарів.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали нову целюлітну зірку Плейбой.