У київських супермаркетах з'явилася у продажу черешня за нечувані 1500 гривень за кілограм. Про це повідомили в співтоваристві «Україна в шоці».

За свідченнями автора фото, кілограм черешні в магазині мережі "Сільпо" коштує, як 10 кілограмів м'яса.

«На фото ягідка чекає щасливого покупця в "Сільпо". Взяли б?», - запитують в співтоваристві.

На знімку видно, що «золота» черешня насправді не кращої якості, і виглядає пом'ятою. При цьому цінник на продукт шокує навіть не найбідніших українців. Хто може дозволити собі поласувати ягідкою, незрозуміло.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Ні, спасибі, краще з сім'єю в Єгипет злітаю«," за такі гроші хоч би не м'яту поставили«,» виглядає на 9.99 грн", "За такі гроші нехай самі її їдять! Виглядає максимум на 15 гривень в базарний день», - обурюються українці.

"Взяла б, звичайно, кг 10-15 на компот», «Ого, напевно з м'ясом», - жартують інші.

Черешня, скріншот із відео
Черешня, скріншот із відео

Дісталося в коментарях і "знавцю" базарних цін нардепу від "Слуги народу" Миколі Тищенку.

"Тищенко знає, де дешевше", - «якщо я захочу черешні, то я через міжнародні торгові полощадки куплю за 100 грн кг, та чекати місяць буду, але точно не за 1500 грн, з таким успіхом горіх макадамія почищений у нас коштує близько 1000 грн за 1 кг, а якщо гнати з закордону, то 400 грн. Глянув ціни в" велюрі " Тищенка, так там яєчня з помідором коштує 110 грн за 170 грам (650 грн за 1 кг), взагалі гідна конкуренція Сільпо», - обговорюють люди.

"Думаю даремно ви всі розкричалися, не може черешня, а вже тим більше така, та і будь-яка, стільки коштувати навіть в не сезон, швидше за все помилка. Або 14.99, або 149.90», - припускають оптимісти.

Знайшлися і ті, хто вважає вартість черешні виправданою.

"А скільки вона повинна коштувати в грудні? Купуйте в сезон", - пишуть вони.

Раніше повідомляв Знай, ціна знову виросте? Україна скоротила виробництво нерафінованої олії.

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.