Дмитро Шевченко зробив пропозицію Холостячці Златі Огнєвіч і отримав розбите серце

Дмитро Шевченко не зміг завоювати серце "Холостячки" Злати, і це стало розчаруванням для його фанатів. Відео з визнанням Дмитра опублікували на сторінці проекту.

"Дуже сильні почуття. Хочеться, щоб вона відповіла "так". Відчуваю, що вона-моя людина", - каже Дмитро.

Однак його чекало розчарування - на пропозицію вийти заміж за нього Злата відповіла відмовою.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Філіп Кіркоров зізнався, що любив Стоцьку, щоб помститися Пугачовій

Виконавець через роки зізнався про те, якими були його стосунки з Анастасією Стоцькою, що не давало спокою багатьом його фанатам. Філіп навіть переживав дуже непростий період, поки інші бачили в цьому романі піар, мезальянс і помста Пугачової.

Анастасія Стоцька, фото: Instagram
Анастасія Стоцька, фото: Instagram

Як виявилося, кожна з цих версій має місце бути. Бо Філіп заявив, що відносини з Анастасією були настільки справжніми, що він міг одружитися з нею.

Українці платитимуть за "безкоштовні" пакети з 10 грудня, правда здивує

В українських магазинах з 10 грудня почне діяти правило, згідно з яким пластикові пакети і поліетиленові пакетики стануть платними для покупців. Про це нагадали в мережі магазинів "Сільпо".

Пластикові пакети, скріншот: YouTube
Пластикові пакети, скріншот: YouTube

Вони також нагадали, що саме передбачено в законі:

  • у магазинах, супермаркетах, аптеках, закладах харчування та сфері надання послуг буде заборонено безкоштовне поширення пластикових пакетів.
  • крім Біорозкладаних пакетів, а також надтонких пластикових пакетів, що є первинною упаковкою для свіжої риби, м'яса і продуктів з них, сипучих продуктів і льоду.

У Польщі після затримання копами загинув молодий українець: стало важко дихати, втратив свідомість

З сусідньої Польщі, яку так сильно люблять українські заробітчани, прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що в місті Скерневіце раптово помер українець, якого затримала поліція нібито за агресивну поведінку.

Польська поліція, скріншот: YouTube
Польська поліція, скріншот: YouTube

Про це стало відомо завдяки повідомлення польського видання wiadomosci.

Вгамувати чоловіка перед приїздом поліцейських вдалося оточуючим. Поліцейські наділи на нього наручники і посадили в автомобіль, щоб відвезти до відділку. Згодом з'ясувалося, що чоловік - 38-річний українець.

Тіні Кароль зробили несподіваний подарунок від Дана Балана, небо в алмазах

На сторінці фанатів відомої української співачки Тіни Кароль і співака Дана Балана в Instagram з'явилося нове повідомлення.

Як відомо, фанати продовжують мріяти про те, щоб їхні улюблені виконавці все-таки були разом. Вони навіть влаштовують сюрпризи і подарунки Тіні Кароль.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"У нас є один подарунок від Дантини. Ми вас шалено любимо за вашу творчість, за те, що ви просто існуєте", - говорить на відео дівчина-фанатка.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram