Стало відомо про те, що в Італії виявили тіло 43-річної українки. Без мами залишилося двоє дітей, перші подробиці трагедії.

Сталося це в італійському місті Трієст, там знайшли мертвою 43-річну українку родом з Кривого Рогу, Аліну Труш. Місцеві співробітники правоохоронних органів зараз розглядають дві версії-вбивство, а також смерть від передозування наркотичними речовинами.

Аліна Труш, фото: Instagram
Аліна Труш, фото: Instagram

Раніше жінка поборола кілька важких хвороб, тому знайомі відразу ж виключили варіант, що мати двох дітей померла через заборонені речовини.

Італійські ЗМІ повідомляють, що на місці злочину був знайдений метадон, і раніше жінка була піддана насильству з боку колишнього коханого.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Аліна Труш, фото: Instagram
Аліна Труш, фото: Instagram

Її тіло виявили в середу, 1 грудня. Вона лежала на підлозі в квартирі за адресою Віале д'аннунціо, 28, Як повідомляє місцеве видання Il Gazzettino.

За попередньою інформацією смерть настала ще у вівторок, 30 Листопада, і деякий час її тіло просто лежало в квартирі. Співробітники правоохоронних органів прийшли до її будинку для того, щоб повідомити про судовий документ, який стосувався погроз і насильства з боку її колишнього молодого чоловіка, але, було занадто пізно.

Аліна Труш, фото: Instagram
Аліна Труш, фото: Instagram

На її тілі не було виявлено жодних слідів насильства, або ж крові. На даний момент залишаються відкритими всі версії, включаючи вбивство і / або смерть від передозування.

"Я була в шоці, тому що Аліна була сильною. Це не може бути вона, говорила я собі, коли читала новини. Ми дружили багато років, вона була хорошою і красивою людиною, завжди посміхалася і змушувала мене посміхатися, коли я злилася. Ми не бачилися більше місяця", - поділилася подруга в коментарі Trieste Prima.

Варто відзначити, що з 2018 року вона працювала в італійському нічному клубі, а на сторінках в соціальній мережі Instagram регулярно публікувала відверті фото.

Нагадаємо, що українок вивозять з окупованих територій у сексуальне рабство: поліція безсила

Раніше повідомлялося, що маніяк півроку тримав 14-річну дівчинку в справжньому пеклі, бідолаха знайшла сили все розповісти

Також, україна з інсультом врятувала трьох від загибелі, серед них-маленький хлопчик