Модель Яель Коен Аріс повідомила своїм підписникам в Instagram, що компанія з виробництва секс-ляльок рекламує пікантну фігурку з її ім'ям і особливостями, включаючи унікальний знак краси.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

25-річна Яель Коен Аріс стверджує, що модель Doll Studio - її двійник до найдрібніших деталей, включаючи унікальний знак краси.

І якщо були якісь сумніви з приводу того, хто надихнув ляльку, вона каже, що їй навіть дали її ім'я.

Більше того, вона стверджує, що компанія використовувала свої фотографії та відео разом з лялькою.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона наполягає, що Doll Studio робила все це без її згоди і навіть без її дозволу.

Лялька Яель
Лялька Яель

Тепер Яель вимагає, щоб товар був знятий з полиць, і навіть зверталася за консультацією до юриста.

Дівчина розповіла: "Хтось звернувся до мене, щоб звернути мою увагу на цілу дискусію про прототип лялькової голови. Дивно, але це було дуже знайоме обличчя. Але тоді я не розуміла, що відбувається, тому не приділяла цьому занадто багато уваги і забула про це. Вдруге я не могла помилитися. Посилання привело мене на сайт секс-ляльок, де я дізналася, що компанія вирішила перетворити мене в одну зі своїх секс-ляльок без моєї згоди або відома. Вони вкрали моє обличчя, моє тіло, навіть найменші деталі, такі як мій знак краси під моїми губами - вони навіть використовували моє ім'я! Вони також назвали ляльку "Яель". А якщо і цього було мало - виявляється, я ще й рекламодавець ляльки, тому що вони доклали мої власні фото і відео".

Лялька Яель
Лялька Яель

Незадоволена красуня спробувала зв'язатися з компанією і попросила юриста зняти ляльку з продажу.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва заявила, що стала моделлю для віртуальної гри.