Листопад вже практично підійшов до кінця, далі йде Грудень-перший місяць зими і сигнал для підготовки до Нового року.

2022 - рік Тигра, який обов'язково стане часом змін і особистісних трансформацій для тих, хто не боїться йти на ризик і наполегливо працювати, доводячи заплановане до кінця. Зараз ми розберемося з тим, що потрібно подавати на новорічний стіл, і що потрібно надіти, щоб залучити в сім'ю благополуччя і щастя.

Новорічний стіл, скриншот youtube Новогодние чудеса
Новорічний стіл, скриншот youtube Новогодние чудеса

Важливо подбати про те, щоб в новорічну ніч вдома був талісман з Тигром - чашка із зображенням, статуетка або ж прикраса. Овнам потрібно звернути увагу на відтінки червоного в наряді та інтер'єрі, щоб посилити вплив позитивної енергії, так як представникам цього знака задіака Рік Тигра обіцяє кар'єрний успіх. На новорічному столі повинні бути м'ясні страви (на грилі або шашлик), а також овочі та зелень. Трохи інша ситуація у Близнюкiв, яким потрібні апельсини, які символізують золото. Вони допоможуть знайти фінансову стабільність. Але на додаток-важливо зупинити вибір на відтінках сріблястого, чорного і блакитного кольорів в вбранні.

Тельці можуть сісти за новорічний стіл в нарядах з відтінком червоного, охри або рожевого, проте виграшними виступають ще білий і чорний кольори. Тигр зовсім не терпить поспіху, тому продумати образ краще за кілька днів до святкування. Раки можуть імовірно купити новий аксесуар, щоб підкреслити індивідуальність, а ще задуматися над перлами і срібними прикрасами, які підсилюють позитивну енергетику. Новорічний стіл для цього знака зодіаку вийде вдалим із запеченою в духовці качкою під ягідним соусом.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Новорічний стіл, скріншот: YouTube
Новорічний стіл, скріншот: YouTube

Левам варто прикрасити інтер'єр і ялинку золотим кольором і перловими квітами, паралельно віддаючи перевагу поряд, який підкреслить фігуру глибокими вирізами і оригінальними декоративними елементами. Діви залучать удачу за допомогою відтінком чорного і синього, не забуваючи про прикраси з перлів. Терези можуть зупинити вибір на романтичному або вінтажному стилі святкового вбрання, Скорпіонам потрібно додати побільше вогнів, свічок і запаморочливих ароматів, щоб створити справжнє новорічне диво, і використовувати оригінальні маринади при приготуванні м'ясних страв.

Стрільці можуть додати корицю, ваніль і гвоздику в новорічну їжу, а в центрі кімнати помістити букет хризантем, який обов'язково принесе в будинок удачу і благополуччя. Рибам варто вибрати наряд сріблястого або білого відтінку, зі стразами або паєтками. Гармонію в подружніх відносинах можна знайти за допомогою морських прикрас, адже Тигр любить рибу. Козероги повинні відвести на святковому столі місце традиційному салату Олів'є, а Водолії - звернути увагу на відтінки блакитного і синього при виборі вбрання.

Переїдання за новорічним столом, фото: kurjer.info
Переїдання за новорічним столом, фото: kurjer.info

Нагадаємо, Різдвяний піст 2021: історія, традиції і як житимуть православні протягом 40 днів

Як повідомляв "Знай.ua", головний символ Києва монумент Батьківщина-мати хочуть зробити "хлопчиком": "Прибрати груди, замінити герб..."

Знай.ua писав, Андрій Данилко "відправив" Вєрку Сердючку за межі України: "Американцям сподобається"