Голлівудська актриса Дженніфер Лоуренс розповіла про свою травму, знаючи, що світ може побачити її оголеною, коли захоче, після скандалу зі зломом телефону A-lister.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Дженніфер Лоуренс розповіла про те, що її «травма буде існувати вічно» після того, як в мережу просочилися її оголені фотографії.

У вересні 2014 року 31-річний чоловік став першим із сотень топ-менеджерів, що стали мішенню скандалу з 4chan.

Дженніфер Лоуренс
Дженніфер Лоуренс

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

В результаті скандалу фотографії оголених знаменитостей, включаючи акторів, музикантів, моделей і ведучих, просочилися на форум з обміну зображеннями, пов'язаний з сервісом Apple iCloud.

Хакери в основному призначалися для зірок жіночої статі, включаючи Ріанну, Кейт Аптон, Кім Кардашьян, Селену Гомес, Кара Делавін і деяких інших.

Обговорюючи інцидент з Vanity Fair, Дженніфер подумала: "Будь-хто може піти подивитися на моє оголене тіло без моєї згоди в будь-який час дня. Хтось у Франції їх щойно опублікував. Моя травма буде існувати вічно".

Дженніфер Лоуренс
Дженніфер Лоуренс

У тому ж інтерв'ю актриса розповіла про те, як вона мало не зазнала краху, коли її приватний літак мало не розбився.

Коли оскароносна зірка летіла з Луїсвілля, штат Кентуккі, в Нью-Йорк, вона пояснила, як вона приготувалася до смерті на своєму приватному літаку після поблизу катастрофи.

У 2017 році у літака вийшли з ладу два двигуни, через що Дженніфер і її пасажири повірили, що вони ось-ось помруть.

Дженніфер Лоуренс
Дженніфер Лоуренс

"Мій скелет був усім, що залишилося в сидінні. Ми всі збиралися померти. Я почала залишати маленькі уявні голосові повідомлення своїй родині: "Я прожила відмінне життя, мені дуже шкода".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Дженніфер Лоуренс поділилася дуже важким періодом у житті.