Популярна американська модель, найбільш відома як модель для "plus-size" знаменитих журналів Ешлі Грем потрапила на дуже незвичайні знімки. Вагітну модель можна побачити на не зовсім пристойних кадрах, які показують її недоліки.

Відповідну публікацію оприлюднили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

Відома модель з'являлася в модних журналах Vogue, Harper's Bazaar, Glamour і Elle UK і в багатьох інших дуже відомих виданнях. У Ешлі Грем досить велика аудиторія, яка із задоволенням спостерігає за її кар'єрою.

Ешлі Грем, фото Instagram
Ешлі Грем, фото Instagram

"Вагітна плюс-сайз модель Ешлі Грем позує в міні-комбінезоні SKIMS x Fendi як тобі образ зірки?",- підписали фотографію а соціальної мережі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Численна аудиторія, яка стежить за життям світових зірок, дуже ретельно вивчає кожен момент їх особистого життя. Від фанатів не можна приховати нічого, і вони з величезним задоволенням коммутируют всі пости з легендами.

Ешлі Грем, фото: Instagram
Ешлі Грем, фото: Instagram

"Дівчина Красива. Ноги задирати не варто було. У FENDI якісний трикотаж: прекрасно тягнеться", "скажу політкоректно: від першого фото , особисто я, не отримую естетичного задоволення", "вона трійню чекає", "дуже "подобаються" милі і не токсичні коментарі, відразу людина розкривається у всій красі", "Плюс сайз - це розмір 44-46. Набрала вона тут до 48. Але який це ж це плюс сайз в світі реальних людей, а не в світі моди", "жахливо прости господи", - залишили думки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали фотографії власниці найбільш пишних берд в світі.

Нагадаємо, що відома модель Ешлі Грем зробила несподіване визнання.