До Нового 2022 року залишилося трохи більше місяця, але вже можна помітити святкові прикраси в супермаркетах і яскраві вогники гірлянд на фасадах магазинів і кафе.

Все це створює новорічний настрій і змушує занурюватися в новорічну млість думок про зустріч чорного водяного Тигра, який керуватиме у 2022 році.

Звичайно, не останнє місце займає і вибір страв на святковому столі. Крім стандартних Олів'є, крабового і бутербродів з ікрою хочеться і чогось незвичайного, але іодновременно не дуже химерного.

Ідеальним варіантом стане салат "Королівська Шуба", для якого не потрібно шукати рожевий майонез і по правді він больше схожий зовні на салат "Мімоза". Але це не робить його менш смачним.

Рецептом поділилася Катерина Керженевська на сайті "Едим дома " відомої Юлії Висоцької.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Салат "Королівська шуба", скріншот
Салат "Королівська шуба", скріншот

Інгредієнти:

сьомга копчена 300 г
картопля варена 4 шт.
яйця курячі 4 шт.
креветки 300 г
цибуля-порей 1 шт.
кукурудза 1 банка
крабові палички 1 упаковка
морква 1 шт.

Для соусу

йогурт за смаком
майонез за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Заздалегідь відваримо і остудимо овочі, яйця, креветки. На блюдо ставимо роз'ємне кільце і починаємо збирати наш салатик шарами. Перший шар відварна картопля, нарізану кубиками. Змащуємо соусом з майонезу і йогурту в рівних пропорціях.

2. Другим шаром йде філе сьомги, нарізане кубиками.

3. На сьомгу укладаємо нарізану цибулю порей. Злегка змастити соусом.

4. Далі відварені креветки (вони можуть зменшитись у розмірах після варіння, не лякайтесь).

5. На креветки укладаємо яйця, нарізані кубиками. Змастити соусом.

6. Крабові палички кубиками, змастити соусом.

7. На крабові палички, викладаємо відварну моркву, терту на крупній тертці, змастити соусом з майонезу і йогурту.

8. Останній верхній шар кукурудза консервована. Дати салату настоятися.

І ваш чудо-салат гостям на заздрість готовий. Скуштуйте і будьте впевнені, що таку Шубу захоче собі на стіл навіть Ектор Хіменез-Браво з МастерШеф.