З'явилася інформація про те, що президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден передає повноваження віце-президенту Камалі Харріс.

Справа в тому, що глава держави повинен пройти планове медичне обстеження, в ході якого буде перебувати під анестезією в госпіталі. Про це повідомляє прессекретар Білого дому Джен Псакі.

Володимир Зеленський і Джо Байден, фото: GettyImages
Володимир Зеленський і Джо Байден, фото: GettyImages

"Як це було в період президентства Джорджа Буша, коли він проходив таку ж процедуру в 2002 і 2007 роках, а також відповідно до Конституції, президент Байден передасть владу віце-президенту на короткий період часу, коли він буде перебувати під анестезією", - заявила Джен Псакі.

Процедура ця пройде 19 листопада, перед 79-річчям Джо Байдена. Наприкінці дня буде опубліковано письмовий звіт про стан здоров'я президента США за результатами цього медичного обстеження. Камала Харріс в цей момент буде працювати зі свого офісу в Західному крилі Білого дому.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Джо Байден, instagram.com/joebiden
Джо Байден, instagram.com/joebiden

Зовсім недавно Джо Байден побував в Детройті, на новітньому заводі GM. Ілон Маск відреагував на заяву президента про те, що саме Детройт є центром електротранспорту. До того ж, Байден і зовсім проігнорував будь-які заслуги творця Tesla в цій галузі.

Нагадаємо, Максим Ялі розповів, що негативно впливає на рейтинг Джо Байдена

Як повідомляв "Знай.ua", Королеві Британії Єлизаветі II лікарі заборонили пити алкоголь: якщо хоче жити

Знай.ua писав, українцям дали "зелене" світло на в'їзд до США та ЄС: хто без проблем отримає візу