З'явилася інформація, що у третього президента Грузії, а також колишнього народного депутата України Міхеїла Саакашвілі виявили енцефалопатію Верніса (ураження мозку).

Про це повідомляється на офіційній сторінці апарату омбудсмена Грузії Ніно Ломджарії в соціальній мережі Facebook. Зараз, за висновком лікарів, у політика дуже висока ймовірність розвитку коми або епілепсії. Надалі ситуація може посилитися і закінчитися летальним результатом.

Міхеїл Саакашвілі, кадр з відео
Міхеїл Саакашвілі, кадр з відео

Михайло Саакашвілі перебуває в реанімації, куди він потрапив через ускладнення здоров'я. Ніно Ломджарія заявляє, що був здійснений додатковий візит групою фахівців, створеною громадським захисником, до медзакладу №18. Тепер стоїть завдання перевести чоловіка в високотехнологічну лікарню.

"У зв'язку з критичною ситуацією і очікуваними ускладненнями, група експертів знову закликає міністра юстиції і спеціальну пенітенціарну службу негайно перевести Міхеїла Саакашвілі в поліпрофільну лікарню, оскільки у нього - висока ймовірність розвитку епілепсії або коми", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нардеп від "Слуги народу" Єлизавета Ясько заявляє, що переведений Михайло Саакашвілі буде у військовий госпіталь, в місті Горі. Хоча цей заклад не є тим, де політику нададуть високоякісну допомогу.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі потрапив до реанімації: на 49 день голодування втратив свідомість

Як повідомляв "Знай.ua", Грузинські влада показала "голодування" Михайла Саакашвілі з яловичиною і фореллю: "Стан погіршується"

Знай.ua писав, Міхеїл Саакашвілі зв'язався з Андрієм Садовим після термінового переливання: сподівається повернутися в Україну