У соціальній мережі показали неймовірні кадри за участю американської моделі і учасниці телевізійного реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" Кендалл Дженнер. Молоду красуню можна побачити в дуже відвертих нарядах, які підірвали уяву у мільйонів людей.

Відповідну публікацію продемонстрували на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Кендалл Дженнер-26! За посиланням в описі профілю згадуємо найвідвертіші фотографії моделі #кендаллдженнер", - підписані знімки.

З першого погляду помітно, що ця молода дівчина - справжня зірка. Вона володіє неймовірною красою, якій може позаздрити кожна людина. Всі, хто дивиться на Кендалл у цій відвертій нижній білизні, не можуть відірвати від неї погляду. Навіть дівчата не приховують всього захоплення і обсипають американську модель компліментами.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

"Ось все в ній, як потрібно ладна з усіх боків", "Краса", "фігурка у Кендал бомбічна", "не можу дивитися, занадто красива", "Могла б взагалі труси не одягати, ніж ці ганчірочки))))", "Статуя воскова ( головне щоб не Фотошоп, а то живцем все дуже по-іншому виглядають)", "я думав, що їй 30 точно є", "Вау, класна фігура)", "Кендал преееелесть", "Кендалл як витвір мистецтва", - пишуть відгуки заворожені користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кендалл Дженнер показала свою ідеальну фігуру у відвертій сукні.

Нагадаємо, що Канндал Дженнер показала свої ідеальні ніжки.

Також портал "Znaj" писав, Кендалл Дженнер показала свій вагітний живіт.