У п'ятницю, 19 листопада має відбутися найдовше за 100 років місячне затемнення, якої убде видно з Північної і Південної Америки, Австралії, а також з Південно-Східної Азії.

Місячне затемнення буде досить особливим, так як місяць буде повною і "кривавої", а триватиме це більше трьох годин. Хоч воно і вважається частковим, проте тінь Землі буде занурено на 97,4% супутника.

Тому під час затемнення тільки тонка смужка місяця буде перебувати під прямими сонячними променями, а інша частина супутника прийме характерно червоні кольори повного місячного затемнення.

Відбувається дане явище практично за дві доби до того, як місяць досягає найвіддаленішої точки Землі, і тому, це найдовше затемнення за останні 500 років.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Подивитися на це можна за допомогою прямих трансляцій, які вже доступні на різних ресурсах.

Астрологи вважають, що такі явища можуть приносити за собою несподівані і Відверті зміни у вашій долі, саме тому рекомендується проявляти до всього терпіння, і намагайтеся контролювати свої емоції. Є ймовірність, що прийшов час вийти із зони комфорту, і багато справ доведеться робити вперше.

Прийшов час віддати всі борги, і не брати найближчим часом нових. Цей період фахівці ще називають сприятливим для того, щоб позбутися від усіх негативних емоцій, страхів, або ж образ. Людина може повністю переосмислити своє життя.

Сонячне затемнення, фото: Pixabay
Сонячне затемнення, фото: Pixabay

Вільний час рекомендується провести в компанії найближчих людей.

Не забувайте про стан свого здоров'я. Особливу увагу приділіть горлу, шиї, зв'язкам, щитовидній залозі і гландам.

Крім того, несприятливі будь-які початкування, вирішення фінансових питань, поїздка, відвідування масових заходів, серйозні розмови і переговори.

Кільцеподібне сонячне затемнення, фото з відкритих джерел
Кільцеподібне сонячне затемнення, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що коридор затемнень-покаже шлях до удачі і здоров'я: астролог Розалія Романова розповіла, що приготували зірки

Раніше повідомлялося, що затменія відбувається тільки в молодик і повний місяць, - Розалія Романова

Знай.uа писав, цифра три - це вміння слухати і чути, - астролог Розалія Романова.