TikTok-блогерці з Москви заборонили в'їзд в Україну через те, що дівчина незаконно відвідувала Крим. Також вона була змушена заплатити штраф.

Про це розповіли в Держприкордонслужбі України.

Так, стало відомо, що в середу, 17 листопада, в пункті пропуску "Київ (Жуляни)" прикордонники не пустили в Україну громадянку Росії. Виявилося, що дівчина цього літа відвідувала Крим в обхід українських пунктів пропуску.

Паспорт, фото Держприкордонслужба
Паспорт, фото Держприкордонслужба

"У серпні-вересні цього року 22-річна москвичка, яка є блогером, незаконно відвідала Крим. На територію тимчасово окупованого півострова вона в'їжджала на автомобілі через незаконно побудований міст через Керченську протоку", - додали у відомстві.

Скріншот зі сторінки блогерки
Скріншот зі сторінки блогерки

Варто відзначити, що за порушення українського законодавства прикордонники оформили відносно росіянки адмінпротокол. Дівчині заборонили в'їзд в Україну на 3 рік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скріншот зі сторінки блогерки
Скріншот зі сторінки блогерки

Якщо протягом цього часу вона постарається потрапити на територію країни, термін заборони буде збільшений до 10 років. Також TikTok-блогерці виписали штраф 1700 гривень.

Відзначимо, що ім'я та прізвище дівчини в прикордонній службі не вказані. Але, ряд українських ЗМІ повідомили, що це московська блогерка Олена Вотінцева.

"Крим просто розпестив краєвидами. На двох стільцях всидіти не вийшло", - прокоментували ситуацію в Телеграм-каналі "Perepichka News".

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, українці масово залишають країну: кордони перетнуло вже більше 4 мільйонів людей. У Держприкордонслужбі розповіли, куди їдуть українці

Також Знай писав, що двоє росіян здійснили заплив, щоб перетнути кордон України: "хотіли відпочити в Одесі". З'явилися подробиці події

Раніше Знай повідомляв, велосипедисти з Німеччини перетнули кордон України і опинилися під дулами автоматів: "це ЄС?"