У соціальній мережі оприлюднили унікальний знімок Меган Маркл. Знамениту жінку можна побачити на шоу, де вона виступила в головній ролі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

Американська актриса і фотомодель завжди привертала дуже багато уваги. Після відходу зірки з королівської сім'ї, вона прийшла на шоу, щоб розповісти про своє вже минуле життя.

"Вже завтра Меган Маркл з'явиться на шоу Еллен вперше після відходу з королівської сім'ї ми всі дуже чекаємо, а ви? # меганмаркл", - підписаний знімок за участю легендарної особистості.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Меган Маркл - чарівна і знаменита актриса. Вона раніше намагалася не брати участь в шоу, так як їй не дозволяв статус. Українці, які побачили її на одному з голлівудських шоу, не змусили себе чекати і виговорилися в коментарях під постом.

Меган Маркл // фото Getty Images
Меган Маркл // фото Getty Images

"Небезпечне це заняття, давати інтерв'ю після відходу з королівської сім'ї..", "А до цього вона що була на цьому шоу?", "Нехай іде, не було жодного разу, щоб над нею не поржати, їй би в цирку виступати", ""залиште нас у спокої, не лізьте в наше життя, папараці, телебачення! Ми втомилися, ми йдемо!"- Алльоу! Мемуари приймаєте? А книгу дитячу? Угу! - Альо, Опра? Інтерв'ю берете? - альо, Ленка? На шоу покличеш?", "Чергову порцію бруду виллє", "Буква Ю Бісяча баба з награною посмішкою", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, що стан здоров'я королеви Єлизавети погіршився.

Нагадаємо, що у мережі показали, як принц Гаррі і Меган Марк зустрічали ветеранів.