Озвірілі українці влаштували жорстоку бійку в черзі в поліклініці.

Бійка сталася в черзі на рентген в 8-й поліклініці по вул. Олексія поради в Шевченківському районі Запоріжжя. У соцмережі розмістили відео інциденту, автором відео став один з бажаючих потрапити в кабінет.

На ролику можна помітити декількох українців і співробітників медичного закладу, які намагалися вгамувати і вивести з приміщення агресивного чоловіка. Люди буквально розтягували руки і рвали одяг скаженого. У кадрі чутні крики і звук скла, що розбивається. Примітно, що на сидячих місцях були люди похилого віку, які спостерігали це звірство. Очевидно, що поведінка обох сторін є некоректною, а сам факт події вкрай обурливим.

У підсумку чоловіка вдалося в прямому сенсі виштовхати з поліклініки, в кінці відео потрапив момент його останніх слів: "Хто наступний?"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми писали про те, що важкохворих обкрадають прямо перед операційними: цинічна схема приголомшила Україну

Нагадаємо, що українка "застрягла" в Києві через позитивний тест на covid-19: Як допомогти - вирішують всією країною

Як повідомляв Знай.uа, "Я тут сплю, шо сталося": п'яний маршрутник, ховаючись від копів, "замаскувався" під пасажира. Поліцейські буквально грали в хованки з не дуже тверезим водієм міської маршрутки.

Також портал Знай.uа писав, що українцю з коронавірусом відмовили в госпіталізації: "Вмирайте вдома, місць немає"