Відомий український тренер Марина Боржемська поділилася з шанувальниками рецептом легкого перекусу. Як швидко приготувати собі корисну їжу, яка буде наповнена корисними речовинами, і щоб це було смачно.

Новий пост був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться з шанувальниками різними секретами стосовно тренувань, а також говорить про здорове харчування. Як це робити так, щоб вас все влаштовувало. Прямо як цей раз.

У новій публікації вона розповіла рецепт легкого перекусу, який практично ніяк не відіб'ється на вашій фігурі.

"✅Дуже часто ми задаємося питанням, чим би перекусити, щоб смачно, швидко і не шкідливо. Ловіть легкий рецепт закуски, який можна приготувати як собі, так і на стіл для гостей" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Свіжий базилік (або інша зелень);
  • Кілька кілець помідор;
  • Чорний перець, сіль;
  • Маслинове масло;
  • Темний хліб;
  • Кілька кілець моцарели;
  • Часник.

    Марина Боржемская, фото: Instagram
    Марина Боржемская, фото: Instagram

Спочатку потрібно підсушити хліб в духовці, і натерти часником. Далі викладайте кільця моцарели, зверху кільця томата. Все це скропити оливковою олією, посипати чорним перцем, сіллю, і в кінці листочки базиліка.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Однак, використовувати такий перекус Марина Боржемська радить тільки в першій половині дня, якщо ви хочете правильно почати харчуватися.

Нагадаємо, що Марину Боржемську з дітьми В'ячеслава Узелкова "підсадили" на гру з інопланетянами

Раніше повідомляли, що Марина Боржемська цілу годину потіла на кухні з кухарем-красенем, але схуднути не вийде