Знаменитий і багатий засновник Amazon Джефф Безос, повідомив, що люди будуть народжувати в космосі, і вони зможуть відвідувати Землю так само просто, як відправитися в парк атракціонів.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Джефф Безос заявив, що в майбутньому людство буде народжувати в космосі, і там буде побудована ціла колонія, яка буде використовувати Землю в якості будинку для відпочинку.

Мільярдер розповів, що через століття люди будуть жити в гігантських циліндрах в просторі, які можуть відтворити природне середовище нашої планети.

Це дозволить відтворити воду, ліси і навіть дику природу в в космосі, де зможе розміститися мільйони людей.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Засновник Amazon зробив свої прогнози на форумі Ігнатіуса в 2021 році в столиці США.

Виступаючи на Заході, він сказав: "Через століття люди будуть народжуватися в космосі, це буде їх будинок. Люди народяться в колоніях, вони будуть жити в колоніях, а потім відвідають Землю, щоб там відпочити".

Земля
Земля

57-річний Безос вже говорив про колонізацію космосу в минулому, коли його компанія Blue Origin представила концепції космічного середовища проживання в 2019 році.

За словами Business Insider, мільярдер заявив, що в колоніях була погода, як у "Мауї в його найкращі дні", і заявив, що це «цілий рік».

Він також сказав Guardian, що дощу і землетрусів не буде.

Ця концепція була названа космічною колонією О'ніла на честь Принстонського Фізика Джерарда О'ніла, який придумав цю ідею в 1976 році, і згідно з амбітними планами в космосі буде жити трильйон чоловік.

Теорія О'ніла полягала в тому, що інші планети не можуть бути стійкими до людського життя за межами Землі, з чим згоден Безос.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли, які симптоми говорять про розвиток тромбозу.