Доктор Каран Раджан каже, що, якщо проводити більше 10 хвилин в туалеті, це може призвести до геморою.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Лікар національної служби охорони здоров'я зробив суворе попередження всім, хто проводить в туалеті довше, ніж слід було б.

Доктор Каран Раджан зняв в TikTok відео, в якому пояснює, чому довге сечовипускання є ознакою проблем з харчуванням і може завдати шкоди вашому здоров'ю.

Це також може сприяти виникненню неймовірно хворобливого стану, званого гемороєм.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше він показав, що якщо тримати пердеж, ви можете його зігнути.

Доктор Каран Раджан
Доктор Каран Раджан

Говорячи глядачам, чого їм не слід робити, якщо вони хочуть уникнути геморою, він каже: "По-перше, напруга. Забавний факт, у всіх є анальні подушки. Вони призначені для того, щоб ми не мочилися, і в них також є кровоносні судини. Але, якщо ви продовжуєте напружуватися в туалеті, ці кровоносні судини можуть опухнути і викликати геморой. Чим довше ви проводите в туалеті, тим довше кров може накопичуватися в цих ректальних венах, викликаючи геморой".

Він також радить людям їсти багато клітковини, щоб уникнути запорів, які самі по собі можуть викликати напругу і збільшувати ризик геморою.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям повідомили, кому потрібно робити щеплення від грипу.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Львів може вийти з червоної зони.

Також портал "Znaj" писав, у мережі розповіли, що в японському госпіталі поїли людей водою з унітазу майже 30 років.