11 листопада - всесвітній день шопінгу. Останнім часом українці все більше переходять на покупки онлайн. Не останню роль у цьому зіграв карантин та закриті магазини.

Про це повідомили у "Сніданок 1+1".
Головною перевагою покупок в інтернет-магазині українці називають зручність та більший вибір. Речниця українського торгівельного інтернет-майданчику Лілія Овчиннікова каже, що останнім часом кількість покупок в інтернеті дійсно збільшилася.

Лілія Овчиннікова, скріншот з відео
Лілія Овчиннікова, скріншот з відео

"Кількість замовлень збільшилося. Товарообіг збільшився десь на 30-49 % рік до року. Це говорить про те, що українці все більше купують в онлайні. В карантин дуже багато прийшло покупців, навіть тих, які до цього ніколи не купували", - каже вона.

Всесвітній день шопінгу також стає дедалі популярнішим в Україні, тому Лілія Овчиннікова дала кілька порад, як не накупити зайвого.
- зробіть список покупок аби придбати дійсно те, що вам потрібно;
- придивіться до ціни на товари, які вам подобаються завчасно, адже на розпродажах часто можуть бути не чесні знижки;
- установіть ліміт на своїй банківській картці, щоб не витрати більше ніж потрібно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще