Стало відомо, що на території України різко впала потреба в одній з найпопулярніших професій, яка не вимагає вищої освіти. Зараз говориться про те, що професія прибиральників різко впала в нужді.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «оглядач»

На території нашої держави сильно впав попит на прибиральників. Це пов'язано з тим, що ця вакансія безпосередньо залежить від сезону. Наприклад, навесні і влітку прибиральники дуже потрібні, коли люди починають подорожувати і відпочивати, в осінній і зимовий час прибиральники практично не потрібні.

Крім цього, керівник відділу роботи з партнерами Jooble Олена Кирильевніна розповіла, що заробітна плата прибиральника може становити від 4000 гривень до 15000 грн на місяць.

Потрібно розуміти, що зарплата дуже сильно залежить від обсягу роботи і кількості годин, які прибиральник проводить на своїх змінах.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

прибирання, скріншот з відео
прибирання, скріншот з відео

Олена Кирильевніна поділилася дуже корисною і цікавою статистикою, в якій говориться про те, що роботодавці найчастіше шукають жінок у віці від 20 до 50 років з графіком 2/2 або 3/3, де зміни тривають з 8:00 до 21:00.

За словами керівника відділу роботи з партнерами Jooble, на даний момент потрібно всього 4000 прибиральників по всій Україні. У цих вакансіях вказана заробітна плата в розмірі від 5000 гривень. Найбільше прибиральників потребує Київ, Дніпро і Харків, тобто найбільші міста України.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що мама Ілона Маска прилетіла в Україну.

Нагадавши, у мережі показали, як мотивують молодь закордоном, щоб вони робили вакцину.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі показали Запорожець за 7.7 тисяч доларів.