Жінка з Глазго Стейсі Обрієн сказала, що її тіло відчуває себе 100-річним після боротьби з раком грудей, кісток і лімфатичних вузлів, коли їй було 20 років. Це залишило її безплідною і з онімінням.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "DailyStar"

Смілива жінка, у якої в п'ятий раз був діагностований рак, сказала, що ніколи не залишить надії, оскільки вона знову почне лікування.

Жахливі методи лікування зробили її безплідною, тимчасово сліпою і онімілою у всьому тілі.

Її останній діагноз був поставлений після того, як лікарі виявили, що рак грудей поширився на грудну стінку, за серцем і печінкою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Стейсі страждає рідкісним генетичним захворюванням - синдромом Лі-Фраумені, який збільшує шанси хворих на рак і робить їх більш уразливими в молодому віці.

Стейсі
Стейсі

Стейсі сказала: "Я все ще в агонії і намагаюся отримати лікування, яке, сподіваюся, зупинить повернення раку. Я відчуваю себе такою розбитою. Я не знаю нікого, хто переживав би рак п'ять разів, але я сподіваюся, що зможу. Я почала боятися лікарень і голок. Мені всього 37, але моєму тілу здається, що мені вже 100 років, зі зламаними, непрацюючими частинами і хронічною втомою".

Жінка додала, що в цій останній битві вона буде боротися з усіх сил, щоб назавжди перемогти рак.

Стейсі вперше діагностували в 2012 році після того, як вона зазнала пекучий біль в стегні, який виявився пухлиною.

Після декількох місяців хіміотерапії вона позбулася новоутворення, перш ніж незадовго до Дня святого Валентина 2019 року виявила пухлину в грудях.

Стейсі перенесла подвійну мастектомію і реконструктивну операцію, а також намагалася використовувати холодну шапочку, щоб зберегти волосся, але це було занадто болісно.

Стейсі
Стейсі

Трагедія трапилася ще раз, коли 10 місяців по тому лікарі виявили рак в її лімфатичних вузлах. Стейсі перемогла своє третє зростання до іншого діагнозу в лютому 2021 року, коли у неї на нозі була виявлена саркома.

Після чотирьох операцій Стейсі не мав раку, перш ніж минулого місяця лікарі виявили ще один небезпечний для життя рак у її грудях.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що Надя Дорофєєва потрапила в лікарню.