Про це він розповів у програмі Karabas.live із В'ячеславом Матюхіним.

«Цей альбом ми писали у 20 – 21 карантинних роках. На відміну від перших альбомів, цей альбом дуже вивірений, з глибокими текстами. Наші шанувальники подорослішали та хочуть трохи глибше, тому цей альбом для нас визначальний. Наразі в альбомі представлено дев'ять композицій, а передбачалося тринадцять», - каже він.

Ще чотири композиції – це колаборації гурту з українськими та російськими артистами.

«Але через прикуту до нас увагу і хайп ми поки що вирішили не вносити в альбом пісні з нашими друзями, щоб цей хайп не перекинувся на них. Тому як тільки наші друзі дозріють до цього, або зміниться ситуація, ми поступово викинемо ці чотири пісні, які дуже круті, на мій погляд. І артисти дуже добрі», - розповідає Дизель.

За його словами, із колективом ситуація зараз неоднозначна, є майданчики, які бояться брати Green Grey.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Є компанії, які запрошують нас на корпоративи, але ситуація дуже складна», - робить висновок музикант.

Як повідомляв Знай.ua, народный артист Грузії Георгій Церетелі поділився своїми враженнями від нещодавньої поїздки до Києва.

Також Знай.ua повідомляв, що філософ Сергій Алушкін розповів, як віртуальна реальність впливає на реальних людей.