Україномовне шоу на youtube, яке об’єднало трьох дівчат: телеведучу Ярославу Кравченко, модель Наті Авдєєву і піарницю Катерину Мотрич присвячене важливим життєвим темам, які не прийнято обговорювати. На цей раз ведучі задалися питанням – хто має платити на першому побаченні, хто не має платити на першому побаченні, як це працює і як про це домовлятися.

Наті Авдєєва,  Катерина Мотрич, Ярослава Кравченко скриншот youtube ебаут
Наті Авдєєва, Катерина Мотрич, Ярослава Кравченко скриншот youtube ебаут

Катерина Мотрич поділилася власною думкою: "Я щиро переконана, що ніхто нікому нічого не повинен, тим більше починати ваше знайомство з того, що хтось комусь повинен - це не дуже ок".

Ярослава Кравченко розповіла, що колись виклала за вечерю половину балансу своєї картки, але при цьому залишилася задоволеною відчуттям самостійності.

"Я дуже довгий час жила в патріархальному полоні з уявленням про те, що чоловіки мають завжди платити за жінку, і я дуже пам’ятаю той момент, коли я нарешті вперше заплатила сама за себе. Це було фізичне підтримання моїх переконань феміністичних, і це були якісь неймовірні відчуття", - каже вона.

Наті Авдєєвій простіше перед побаченням домовитись відразу, хто за що платить.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Я теж заплатила в дорогому ресторані навіть не тільки за себе, а за нас двох, але це не було моєю ініціативою і власним таким щирим бажанням, я зустрічалася з хлопцем і він водив мене дорогими закладами, і одного разу ми посварились", -розповідає Наті.

Пара прийшла до дорогого закладу, і в кінці вечері хлопець попросив Наті заплатити за двох, вона була в шоці. Зважаючи на цей досвід, наступного разу Наті вирішила домовитись, заздалегідь. "Я плачу завжди, але коли принесуть рахунок, ти маєш зробити вигляд, що тягнешся до гаманця", - відповів її обранець і повів дівчину до… парку.

Наті Авдєєва,  Катерина Мотрич, Ярослава Кравченко скриншот youtube ебаут
Наті Авдєєва, Катерина Мотрич, Ярослава Кравченко скриншот youtube ебаут

Спілкуючись, дівчата доходять висновку, що розділяти рахунки цілком природньо – це прибирає почуття вини чи зобов’язання перед хлопцем, хоч і може "вбити романтику".

Знай.ua нагадує: Володимир Остапчук, Оля Цибульська та Катерина Кухар зізналися, чи обговорюють інтимні справи з друзями: "У нас є група в WhatsApp..."

Як раніше повідомляв Знай.ua: Пора на "Міс Україна"? Подруга Ткача з Кварталу Ірина Сопонару перетворилася на мрію турецького султана

Також Знай.ua писав: Сестра Софії Ротару Ауріка розповіла правду про життя співачки: "То її заміж видають, то вона хворіє"