Британський актор Денієл Крейґ зіграв у своєму останньому фільмі «007: Не час помирати» в ролі легендарного шпигуна Джеймса Бонда. Його фанати розділилися у поглядах щодо того, чи був це вирішальний крок для улюбленого актора. Про це вони написали на сторінці в соціальній мережі Instagram.

«No time to die: A 👍 or 👎 end for Daniel's era as Bond? («Не час вмирати»: 👍 чи 👎 кінець ери Деніеля в ролі Бонда?)», - поцікавилися на фанатській сторінці.

Багато хто з фанатів висловлює думку, що саме Крейґ став найкращим актором, який втілював образ агента 007.

«For me you are the best Bond , I love you as an actor (Для мене ти найкращий Бонд, я люблю тебе як актора)», «Best Bond ever, the finale was sad, which was a different ending. Couldn’t resist to. However, #danielcraig was phenomenal! (Найкращий Бонд за всю історію, фінал був сумним, який закінчився іншим. Не втримався. Проте #Danielcraig був феноменальним!), «Honestly one of the best of Daniel’s Bond movies. It was worth the wait! (Чесно, один з найкращих фільмів Деніела Бонда. Це було варте очікування!)», - зазначають читачі сторінки.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Деніел Крейг, фото: Instagram
Деніел Крейг, фото: Instagram

Декого розчарувало те, як автори сценарію вирішили завершити бондіану.

«I hate this ending !!! (Ненавиджу цей кінець!!!)», «We will miss you, your passion the character you portrayed! (Ми будемо сумувати за вами, вашою пристрастю за персонажем, якого ви зобразили!)», - зізнаються прихильники Крейга.

Деніел Крейг, фото: Pinterest
Деніел Крейг, фото: Pinterest

Інші впевнені, що актор ще розкриє свій талант і в решті проектів.

«The man can do anything! Watch-Love is the Devil, any Bond movie with him and then Knives Out! (Чоловік може все! Подивіться «Любов — це диявол», будь-який фільм про Бонда з ним, а потім «Вийміть ножі»!)», - пишуть люди.

Нагадаємо, поки Facebook "помер": місце на кладовищі біля Мерилін Монро продають за 2 мільйони

Як повідомляв Знай.uа, Деніел Крейг у червоному смокінгу презентував "Не час вмирати": Джеймс Бонд не повинен стати жінкою

Також портал Знай.uа писав, що фото старіючої Мадонни без фотошопу злили в мережу: Алла Пугачова тепер красуня