"Укрзалізниця" заключила договір щодо прибирання та дезинфекції у вагонах Інтерсіті на суму майже 10 мільйонів гривень наприкінці жовтня з сервісною компанією, яка працює на ринку виробничо-господарських послуг.

Про це повідомляє спеціалізоване видання для залізничників Railway Supply.

Перед підписанням угоди проводився відповідний тендер на надання господарчих послуг, в якому взяли участь три компанії. Найнижчу ціну запропонувало львівське товариство «Клінінг-Про», але ж ця пропозиція була відхилена тендерним комітетом.

Виграла в тендері і отримала контракт компанія «Інвайт», яка має центральним офісом у Києві і розгалужену мережу представництв по Україні: у Дніпрі, Чернівцях, Львові, Харкові, Одесі і Житомирі.

Вагон, фото facebook.com/Ukrzaliznytsia
Вагон, фото facebook.com/Ukrzaliznytsia

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відповідно до контракту товариство має зробити прибирання та дезінфекцію у вагонах Hyundai Rotem, PESA, ЕКр-1, і ДПКр-3, а також поїздах локомотивної тяги КВБЗ. Виконати гігієнічні роботи компанія повинна до кінця року.

Нагадаємо, що на початку жовтня «Укрзалізниця» оголосила тендер на придбання електричок на загальну суму більше 30 мільярдів гривень, за ці гроші заплановано придбати 60 приміських та 20 регіональних поїздів – тобто загалом 80 електричок.

Знай.ua нагадує: Експерти запідозрили, що програма "Великий вагон" реалізується в інтересах олігархів, а не УЗ

Як раніше повідомляв Знай.ua: Олексій Крутибіч розповів про труднощі з доставкою товару через «Укрзалізницю»

Також Знай.ua писав: ФРТУ закликала прем'єра не допустити списання вагонів за віком: це завдасть колосальної шкоди економіці