В одному з всесвітньо відомих музеїв, в Ермітажі, що розташований у Санкт-Петербурзі трапився неординарний випадок: чоловіку, що жадав потрапити на виставку, зламав ніс охоронець закладу. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Ермітаж, скріншот youtube Vladimir Ptashchenko
Ермітаж, скріншот youtube Vladimir Ptashchenko

Про інцидент стало відомо завдяки супутниці постраждалого, яка повідомила про це на своїй сторінці у соцмережі. Поки пара шукала свої QR-коди про вакцинацію для того, щоб потрапити до музею, між чоловіком і співробітником Ермітажу виникла суперечка. Під час конфлікту відвідувач отримав удар в обличчя, після якого став захлинатися кров’ю. Постраждалий звернувся в лікарню, де був призначений рентген, який показав, що його ніс зламаний. На місце пригоди прибув патруль поліції.

скриншот instagram.com/mironovanastasiia/
скриншот instagram.com/mironovanastasiia/

У музеї повідомили, що за даним інцидентом проводиться службова перевірка. Також в установі відмічають: співробітник пояснює свої дії загальним станом нервозності, що пов’язаний з пандемією та новим режимом роботи закладу, а також кається і цілком визнає свою провину.

"Між відвідувачем, який намагався увійти до музею через вихід, і співробітником музею зав'язалася бійка, внаслідок якої співробітник ударив людину по обличчю. Наразі відбувається службове розслідування інциденту", - йдеться в офіційній відповіді музею.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знай.ua нагадує: Український пенсіонер з пляшок збудував музей свого села: "Вміщує століття людських доль"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Львів’ян змусять стрибати в музеї, щоб згадати дитинство - "Ви теж так робили"

Також Знай.ua писав: В Хмельницькому відкрили музей путінської війни, усі страхи - на фото: "Люди зможуть зрозуміти..."